1. feb, 2020

Betrapt!

Na een, op alle fronten, nogal tumultueuze start van het nieuwe jaar zijn we nu in een rustig en vooral warm begin van februari aanbeland.

De thermometer geeft een buitentemperatuur aan die tegen de zomer niet zou misstaan en de zonnebedden staan klaar in de tuin. Jantje huilt, Jantje lacht!  Lachen moest ik ook om de volgende woorden. "Waarom zit jij met Hedy te appen?!" De man in kwestie voelde zich betrapt. Zijn aanstaande vrouw had een blik geworpen op zijn telefoon en had mijn naam in het beeldscherm zien staan. Paniek alom! Welke verklaring nu te geven?! Hij werd rood en stotterde...
 
Het had het begin kunnen zijn van een akelig scheidingsverhaal, maar niets van dat al! Sterker nog; na een verklaring en 'schuldbekentenis' van zijn kant verscheen er een foto van de vrouw in mijn whatsapp. "Ze glunderde helemaal" luidde de bijbehorende tekst. Tussen de woorden door klonk er opluchting. Opluchting omdat het hoge woord er uit was en opluchting omdat 'het geheim' geen geheim meer hoefde te zijn. "Ze weet nu dat we naar jullie toekomen" appte hij verder.
 
En zo zitten we op dit moment met z'n vieren bij ons onder de Spaanse zon! Een soort 'pre wedding' feestje, omdat wij in juni niet bij hun bruiloft aanwezig kunnen zijn. "... Kom als verrassing voor haar gezellig een paar dagen naar ons toe in januari!" luidde mijn whatsapptekst maanden geleden al aan hem.
 
Het was het begin van onze 'buitenechtelijke' whatsapp relatie die we verborgen hebben kunnen houden tot... een paar dagen geleden!