25. jan, 2020

Brand, lekkage en vertraging...

 

Ken je dat? 

Zo'n week waarin alles, maar dan ook alles anders verloopt dan je had gedacht. Zo'n week waarin griep op de deur klopt, terwijl uitgerekend in die periode een vriendin uit Nederland een paar dagen  vakantie komt vieren.
 
Zo'n week waarin het ín huis begint te regenen, omdat er thuis een leiding onder de badkamervloer op de eerste étage lekt en er op hetzelfde moment brand uitbreekt op de luchthaven van Alicante, waardoor vertrek naar Nederland (sámen met diezelfde logeervriendin) drie vluchtwijzigingen kent; op de dag dat ik mijn auto op het vliegveld tegen een ijzeren paal aanzet en er achter mij op de roltrap iemand, bij het betreden ervan, met koffers en al achterover klettert. 
 
Zo'n week waarin ik, ondanks alles, in Nederland toch fijne momenten heb met familie en vriendinnen, maar waarin terug keren naar Spanje uiteindelijk meer voeten in de aarde heeft dan een reis naar Nieuw Zeeland omdat storm Gloria diezelfde dag besloten heeft, om bij de Costa Blanca aan land te gaan. Dit met ernstige gevolgen voor het vliegverkeer naar en vanaf...wederom Alicante!
 
Zo'n week waarin ik na een reis van bijna dertig uur weer thuis op de bank neer plof, ongeveer net zo beroerd als anderhalve week ervoor en het geluid van een drilboor in de badkamer me de volgende ochtend  mijn bed uit dirigeert plus als kers op de taart, mijn man het linkerpootje van zijn bril breekt waardoor hij naar de opticien moet worden gebracht omdat hij anders niets ziet.
 
Zo'n week dus! Klagen? Nee? Verbazing? Ja! Hoe is het mogelijk?! 2020 is nog geen maand oud en ik heb het gevoel dat er al meer activiteit heeft plaatsgevonden dan in de laatste drie maanden van 2019 bij elkaar. Het feit dat er binnenkort bij mij een paar verstandskiezen moeten worden getrokken, daar denk ik nog maar even niet aan. Díe afspraak heb ik verzet naar begin februari.
 
Maar verder gaat het goed hoor! Verder nog iets leuks?