7. dec, 2019

Stilte

Eén keer in de zoveel tijd heb ik 'het'. Geen inspiratie voor mijn wekelijkse blog. Vervolgens komt dan de overweging om er mee te stoppen. Maar..., dat laatste gaat niet gebeuren! Ooit nam ik namelijk dat besluit en het werkte maar tijdelijk, want er komt altijd weer (dat heeft de ervaring uitgewezen) een moment dat ik achter het toetsenbord ga zitten en nieuwe 'leessnacks' de wereld in gooi.

Voor nu is het even genoeg. Het laatste stukje van 2019 breng ik lekker in (schrijf) stilte door. Nadenken over nieuwe projectjes, genieten van de Spaanse winterzon en quality time doorbrengen met mijn kind. In dankbaarheid kijk ik terug op het afgelopen jaar. Een jaar waarin ik weer zoveel leuke, bijzondere, mooie mensen heb mogen ontmoeten. Een jaar waarin Tierra Feliz letterlijk nog meer tot bloei is gekomen én het jaar dat René en ik besloten om "ja" te zeggen.
 
Met een grijns op mijn gezicht en met open armen kijk ik nu uit naar 2020 en met een glimlach sluit ik deze blog. Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen. Maak er een mooi eindejaarsmomentje van, wees lief voor elkaar en tot ziens ergens in het nieuwe jaar