16. nov, 2019

Voor alles is een oplossing!

Een paar dagen geleden tagde mijn dochter mij op Facebook onder een post over kinderen. Kinderen, die op de foto, waren vastgelegd nadat ze betrapt waren op een bepaalde actie in huis. 

Hierbij moet je denken aan kinderen die de Picasso in zichzelf naar boven lieten komen en besloten om de muren van de woonkamer, de hond én broertje en zusje te voorzien van een nieuw kleurtje. Of kinderen die het toilet als speelplek gebruikten en op de foto ondersteboven in de pot hingen omdat ze (per ongeluk?) een autootje hadden doorgetrokken en het vervolgens wilden redden van de ondergang.
 
Kortom, hilarische foto's die mij terug deden denken aan mijn eigen jeugd en de jeugd van mijn dochter. Want het moment dat zij op driejarige leeftijd met de pleeborstel zwaaiend de woonkamer in kwam lopen, nadat ze had besloten om haar behoefte niet op de wc te doen maar op het potje van haar Babyborn pop en datzelfde potje na het 'drukmoment' met de pleeborstel had 'schoon' gemaakt, staat in mijn geheugen gegrift.
 
"Ik weet niet of ik nog wel kinderen wil" riep de voormalig driejarige na het taggen van de post. Het restaurant dat we afgelopen donderdag betraden ter gelegenheid van haar 30ste verjaardag, kwam met een briljante oplossing...
 
"Warning. Children left unattended will be sold to the circus".