24. aug, 2019

'Ik' wordt 'wij'

Morgen gaan we op vakantie! 

Normaal gesproken is het het woord 'vakantie' dat in deze zin de aandacht vangt, maar in ons geval ligt het even anders. Het woord 'WE' is hier hot topic.
Want dat 'we' samen op vakantie gaan komt niet zo vaak voor.
 
Wij wonen namelijk niet op een plek waar we de deur dicht trekken en vragen of de buren even 'de plantjes' willen water geven en de kat kunnen voeren. De 'plantjes' water geven betreft in ons geval een gemiddeld tuincentrum (maar dan niet in de bewoonde wereld) en 'de kat' betreft hier een roedel van drie honden, waarvan de grootste met name niet 'tijdelijk' uit huis geplaatst kan worden. Die weigert categorisch een auto in te gaan en een band om zijn hals voelt voor hem als de doodstraf.
 
Dat WE toch een paar dagen weg kunnen is daarom een soort van bijzonder. We hebben lieve mensen gevonden die op huis, haard en roedel willen passen. Wat een feest! Want feesten gaan we. Uit alle windstreken vliegen mensen in voor een bijzondere happening op het eiland van de liefde. Fiësta like there is no mañana!
 
De 'after party' organiseren we zelf...we gaan met een huurauto samen het eiland over. Met de voeten in zee, luieren aan een zwembad dat we een keer niet zelf hoeven schoon te maken en lekker eten bij restaurants op plekken die wij nog moeten ontdekken. 'IK' wordt dus de komende week even 'WIJ'!
 
Ibiza here WE come...