20. jul, 2019

Hot or not?

De zomervakantie is dé periode waarin ik veel lees. Het liefst languit in de tuin, vergezeld van een windje van zee. Boeken, maar ook tijdschriften zijn favoriet!  En daar heb ik er heel wat van liggen. Mijn gasten laten ze namelijk na een retreat vaak voor mij achter en zo kan het gebeuren dat ik met Wendy, Linda en Chantal gezellige momenten beleef, ik me met Happinez en Flow even terugtrek voor wat bezinning en met (voor mij) nieuwkomer Saar vooral in een deuk lig.

Deze laatstgenoemde 'dame' zag ik al eens op Facebook, maar blijkt dus ook te bestaan in de vorm van een tijdschrift! Is mij hier in Spanje volledig ontgaan. Onlangs hebben zij en ik kennis gemaakt doordat iemand 'haar' achterliet. '50+ en nog lang niet dood' kopte de titel op de cover. In het blad onderwerpen als bollende buikjes die er wel of niet mogen zijn, het lege nest syndroom, partners met erectiestoornissen, tinderdates biodanza en nog veel meer; maar dan op uitermate grappige wijze beschreven! Het kan niet anders, of de redactie van dit blad ligt tijdens vergaderingen regelmatig met elkaar in een deuk. 
 
Kortom, ik vind Saar leuk! Trouwens..., wat zou Saar vinden van Birckenstocks? Hot or not? "Not!" zegt manlief, maar zijn mening telt in dit geval 'effe' niet mee. Want mijn 50+ leven onder de zon kan misschien beter lijken op 'flipflops'; mijn voeten varen daar geen wel meer bij. Ik ben om. 'Birckies' dus! Bronskleurig en uitgevoerd in panterprint. 
 
Dat dan weer wel!