6. jul, 2019

Leef je droom!

De afgelopen dagen heb ik me even ondergedompeld in de 'Ibiza vibe'. 
 
Het kleine eiland ligt letterlijk bij ons aan de overkant en een oversteek is dus gauw gemaakt. Wat het nog makkelijker maakt is het feit dat dochterlief er nu woont en 'bed en brood' geregeld zijn. Ik hoef niet op zoek naar accommodatie. Overigens wordt dat 'brood' dezer dagen voornamelijk buiten de deur genuttigd want per slot van rekening is het voor mij vakantie en die vier ik graag samen met haar. 
 
We bezoeken kleine strandjes, eten op idyllische plekken, vallen in slaap bij de geluiden en rumoer van het dorp en kletsen wat af. Wie had ooit gedacht dat onze levens zo'n wending zouden nemen? Van een bestaan in Nederland; nu beiden op Spaans grondgebied, slechts gescheiden door een streepje zee.
 
Waar zij kiest voor een eilandleven, gaat mijn voorkeur toch uit naar het vaste land. Vandaar dat ik met net zoveel plezier vanavond weer terug vlieg naar eigen huis en haard, maar wél met de wetenschap dat we altijd bij elkaar kunnen komen logeren.
 
'Leef je droom' heb ik haar altijd gezegd en na dit verblijf op Ibiza kan ik (na constatering met eigen ogen) niet anders zeggen dan dat ze dat, net als ik, doet. Of nóg meer dromen in de toekomst werkelijkheid worden? De tijd zal het ons leren. 
 
Voor nu zeg ik: "Dankjewel Tess, dankjewel Ibiza. Zorg goed voor elkaar!"