6. apr, 2019

Mission completed!

Het is 6 april en de 'winterstop' zit er op! Overmorgen wandelt de eerste retreatgast van dit seizoen al weer het 'Tierra Feliz huis' binnen. De maanden zijn echt omgevlogen en ik sta te trappelen om weer aan de slag te gaan.

Tientallen leuke dames gaan mij dit seizoen verblijden met een bezoek. Sommigen van hen ken ik al, sommigen schud ik voor het eerst de hand op het vliegveld. Ik vind dat nog steeds stoer en bijzonder. In je eentje, in blind vertrouwen in het vliegtuig stappen naar iemand die je niet kent, naar een huis waar je nog nooit bent geweest en zonder énig idee hoe die vijf dagen retreat er uit gaan zien.
 
"Omarm het onbekende!" is één van mijn favoriete uitspraken en dat doen zij dus. 'Gaan en zich verder niet zoveel afvragen'. Zonder programma op zak en in het ongewisse over hoe hun midweek zal zijn. Er is slechts één wens die zij hebben en delen en dat is even ontsnappen aan de reuring van het dagelijks leven. Uitrusten, niets hoeven en lekker verwend worden. 
 
Ooit droomde ik van 'werk dat niet voelt als werken' en volgens mij ben ik daar goed in geslaagd. Iedere retreatweek draagt iets speciaals met zich mee en ik verheug me nu al op de mooie gesprekken, gezelligheid en herinneringen die hier worden gemaakt.
 
YOUR  heart on a mission... Die van mij is reeds gearriveerd!
 
www.yourheartonamission.com