3. nov, 2018

Fear of missing out

Normaal schrijf ik over mijn leven in Spanje, maar op dit moment ben ik, in mijn up, op vakantie in Nederland en draai ik hier tien dagen mee in de 'malle molen van het leven'. Althans zo ervaar ik het en de grap is ik doe het allemaal zelf!

Het lijkt alsof een soort 'fomo' (fear of missing out) zich van mij meester heeft gemaakt. Ik wil namelijk zo veel mogelijk mensen bezoeken, zoveel mogelijk genieten van hollandse heerlijkheden (de kilo's vliegen er aan), zo veel mogelijk zien en dat alles het liefst in een strak tijdschema gehinderd door weinig files als ik mij van A naar B verplaats. Dat laatste kun je scharen onder de noemer 'naïviteit'. 
'Weinig files in Nederland'... hoe kan ik het bedenken! Mijn reistijden zijn twee keer zo lang in vergelijking tot drie jaar geleden en 'werk aan de weg' houdt blijkbaar nooit op.
 
Even goed draait de molen (nu ik dit schrijf) nog een paar dagen door. Er staat een lunch in Zoetermeer op het programma, een meidenavond in Apeldoorn, een bruiloftsfeest in Nijkerk, een gezellig samenzijn in Leiden en een dag voor vertrek haal ik mijn Ragdoll kitten op in Sassenheim, die samen met mij logeert in Monster en maandag vanaf Rotterdam mee vliegt naar Spanje. Kunnen jullie het nog volgen? Waarschijnlijk, net als ik, niet. 
 
Volgende week draai ik in Spanje  echt een tempootje langzamer. Eerlijk gezegd; ik kan niet wachten, want over drie weken moet ik wéér terug naar Nederland! Maar dan voor een afscheid op Schiphol...