27. okt, 2018

Mind'vol'ness

Dat wat ik doe met aandacht moet gebeuren (en niet met een hoofd dat 'vol' zit) werd mij de afgelopen week weer eens duidelijk. In plaats van met een morgenstond die goud in de mond brengt, werd ik maandag wakker met een email van Transavia. "U kunt nu inchecken voor uw vlucht" las ik snel. Het betrof mijn vlucht naar Rotterdam, die de volgende dag zou vertrekken; zo dacht ik...

Nietsvermoedend boekte ik nog wat bagage bij en ging vrolijk verder naar de volgende pagina om mijn stoel te reserveren en in te checken. Totdat ik zag staan... Rotterdam/Alicante!! Ik voelde het bloed uit mijn hoofd weg trekken. Bestemming Alicante?? WTF??!! De enige die Rotterdam/Alicante zou vliegen die dag was René. IK moest op dat zelfde moment naar Rotterdam!
 
Toen het bloed weer was gestegen en ik wel tien keer de reserveringsnummers had gecheckt, wist ik het zeker; ik had mezelf twee keer geboekt! En René, hoog en droog in Nederland en zich van niets bewust, had helemaal geen ticket.Wat een stommiteit! Eerder was ik er namelijk ook al achtergekomen dat onze nieuwe kat niet op de terug-, maar heenreis geboekt stond. Je kon me wegdragen. 
 
De 'reddende engel' kwam in de persoon van ene Tim bij Transavia, die via whatsapp op deze aarde neerdaalde. Hij kon 24 uur voor vertrek 'helaas niets meer voor mij doen', maar typte wel de 'zalvende' woorden "Hierbij stuur ik u de link waarin u zélf de passagiersnaam kunt wijzigen. Kosten 140,-"
 
Kortom; dit waren de bittere gevolgen van een gevalletje 'mind vol'!