20. okt, 2018

Ik zie ik zie wat jij straks ziet!

Als ik over Tierra Feliz loop, waan ik me het ene moment in een aflevering van 'Villa Felderhoff' en het volgende moment in een aflevering van het televisieprogramma 'Ik vertrek'. Worden de gasten in 'Villa Felderhoff' vertroetelt met een lekker ontbijtje, gepamperd aan het zwembad terwijl er een leuke hond door de tuin dartelt, in 'Ik vertrek' kan je de woonkamer nog niet van de slaapkamer onderscheiden, is het dak zo lek als een mandje en waar een mooie badkamer moet komen bevindt zich een stal. Twee totaal verschillende werelden, in ons geval op één plek in het zonnige zuiden van Europa.

'Fase 1 en fase 2' noem ik dit terrein. Aan fase 1 hebben we de afgelopen acht maanden heel hard gewerkt en van genoten en fase 2 ligt te wachten om aangepakt en opgeknapt te worden. Negen stallen en braakliggende grond. We kunnen ons dus helemaal uit leven. Rene zijn bouwkundig inzicht in combinatie met mijn rijke fantasie vormen de ingrediënten voor dit volgende project en staan garant voor iets moois. Want..., "als we het kunnen bedenken dan kunnen we het creëeren". is ons motto.
 
Hoe en wanneer? Wanneer het ons is gegeven. Tijd en geld zijn belangrijke partners in dit verhaal en eerst wachten ons nog een aantal reizen naar Nederland. Maar de dromen zijn er, de plannen worden gesmeed en IK zie het in ieder geval helemaal voor me en voel hoe het is als het helemaal klaar is. En dat laatste is volgens mij het belangrijkst; iets voelen alsof het er al is!
 
"Ik zie ik zie wat jij straks ziet!" wacht maar af...