6. okt, 2018

Tierra Aguila

Ik ben weer thuis! Vijf dagen Ibiza zitten er op en het heeft me goed gedaan. Even een andere omgeving én wat voor één?! In de natuur op een 350 jaar oude finca in het noorden van het eiland waar mensen komen en gaan: 'Tierra Aguila'. Sommige gasten komen op retreat en volgen workshops,  anderen komen voor vakantie en er zijn er die komen, niet meer weg gaan en blijven om hand-en spandiensten te verrichten. Een kleinschalig 'happy hippy place', waar je je waant in een commune uit de jaren zestig.

'Vrijheid blijheid' en 'one happy family'. Zo heb ik het ervaren. Genieten van een ontbijtje op het terras, terwijl iedereen langzaam zijn bed uit komt rollen. Luisteren naar elkaars verhalen en op het gemak bedenken hoe de dag verder in te invullen. Ieder voor zich, want niets moet en alles mag. De afwezigheid van internet en geen telefoonbereik maakt trouwens dat er echt met elkaar wordt gecommuniceerd doordat niemand op een schermje zit te turen.
 
Samen met Tess ben ik ook veel op pad geweest. Zij komt al jaren op het eiland en voelt zich er als een Amsterdams visje in Spaans water. Lunches in de leukste baaitjes, chillen op het strand, ontmoetingen met vrienden en vooral heeeel veel kletsen en lachen samen, want wat dat betreft houden we niet op. En zo vlogen de dagen om. Dit alles onder prachtige weersomstandigheden, want ja het is hier nog steeds zomer! 
 
Dankjewel Ibiza, dankjewel Tom en  Healing house Ibiza, dankjewel medebewoners en bovenal dankjewel mijn lieve Tess voor de onvergetelijke dagen. Dat het jullie allen goed mag gaan!