5. mei, 2018

Dankjewel en tot ziens!

Toen ik bijna drie jaar geleden begon met het schrijven van een wekelijkse blog had ik geen idee hoe lang ik dat vol zou houden. Maar de jaren vlogen om en praktisch iedere zaterdag ging er een episteltje de wereld in. Tot en met vandaag en dan houdt het op!

Een symbolisch moment. Ik gooi de blogdeur dicht en de deur van ons huis open. Tijd voor een nieuwe fase en andere bezigheden, waaronder werken aan een website waarin de focus zal komen te liggen op paradijs 'Tierra Feliz'; onze verborgen plek aan de Costa Blanca waar deze zomer al, heel wat mensen de weg naar toe zullen vinden.
 
Ik kan niet wachten! Retreatgasten, vakantiegasten, familie, vrienden; met allen zullen wij het glas heffen op het leven en de mooie dingen die kunnen gebeuren als je besluit om je hart te volgen en er vol voor te gaan. In ons geval, je spullen pakken om zevenhonderd kilometer verderop weer helemaal opnieuw te beginnen. Een droom waar maken op een plek die we weliswaar in gedachten al vaak had verkend, maar in werkelijkheid nog niet hadden gevonden. Totdat het zich aan ons openbaarde in al haar  (vergane) glorie en schreeuwde om een metamorfose. Het bleek een 'match made in heaven' want iedere dag als ik wakker word, opsta en hier rond loop ben ik dankbaar voor wat ik zie, ruik, voel en ervaar. En is dat niet waar het in het leven om gaat? Dankbaar zijn.
 
Daarom ook dank voor de leuke reacties en likes op mijn blogs de afgelopen jaren. Het was iedere week weer een feest om voor jullie te schrijven. 'We'll meet again'. Wie weet hier op 'Tierra Feliz'!