27. jan, 2018

Time to move!

Al een tijdje mijmerden wij over een plek, niet al te ver van zee. Een kleiner huis, vlakker plot, ruimte voor de honden en paarden en meer richting bewoonde wereld. Fruitbomen, olijfbomen, moestuin... Kortom, flora en fauna in optima forma.

Ik was ervan overtuigd, dat een geweldig huis ons zou vinden; op een plek waar ik de 'retreats', die ik hier in Andalusië organiseer, zou kunnen voort zetten en verder uit zou kunnen bouwen. En het kwam op ons pad! In een knusse setting, met weliswaar minder vierkante meters dan dat we gewend zijn, maar wel met veel meer mogelijkheden. 'Veel meer', omdat de infrastructuur van zowel het perceel en de indeling van het huis ruimte bieden, om buiten de retreats om, óók andere gasten te kunnen ontvangen die willen genieten van een zonvakantie, zonder dat er te veel aanspraak wordt gedaan op onze privacy.
 
Wij gaan dus verhuizen! We verlaten Andalusië en begeven ons naar een andere locatie in Spanje, waar we eerst hard aan de gang gaan om dit kleine paradijs te verfraaien. Een 'hidden gem', niet al te ver van het strand, op een plek die velen zal aanspreken. 
 
Zodra we klaar zijn en wij de poorten openen, zal ik jullie deelgenoot maken van de locatie én ons nieuwe bestaan. Nu eerst blik op oneindig en verstand op nul, want voor de zoveelste keer in ons beider leven  houden we ons wéér bezig met verhuisdozen!
 
To be continued...