14. okt, 2017

De naakte waarheid


Omdat het hier in Zuid-Spanje lekker door zomert, zijn de terrassen aan de kust nog steeds goed bezet. Er is alleen één verschil met hoog zomer... géén halfnaakte mannen meer in beeld!

 
Begrijp me goed, ik ben niet vies van mannenvlees, maar hoog in mijn top 5 van zomerse ergernissen staan heren die tij en ontij op straat hun shirt uittrekken. "Ja, het is warm" en "ja, je bent op vakantie" maar wat maakt dat je denkt dat iemand zit te wachten op de aanblik van je in (in 95% van de gevallen) niet goddelijke en ook nog 'kleffe' lichaam? Op het strand lekker zelf weten, maar de toegevoegde waarde van halfnaakt in de supermarkt je boodschappenkar vullen of, ingeolied en wel op een terras met ontbloot bovenlijf je lunch naar binnen werken, ontgaat mij volledig. Zéker als ik zelf gekleed en wel, na jouw bezoek tegen een bezwete vette stoelleuning aan moet hangen.
 
Kortom, op mijn verzoek voortaan lekker je shirt aanhouden óf aantrekken en anders volgend jaar een kamer boeken in een 'All Inclusive' naturisten resort. Wie weet is een pizzaatje eten in je blote kont en daarna gezellig een potje badmintonnen een nog véél leuker alternatief?
 
Fijne vakantie alvast.