16. sep, 2017

Vriendjes

Toeren door Andalusië is absoluut één van mijn favoriete bezigheden en met een achterland dat we hier hebben, is dat bepaald geen straf.

 
Maar verandering van spijs doet eten, dus hebben we deze keer toch gekozen voor Portugal. Dochterlief logeert bij haar vader en diens partner in een lieflijk plaatsje aan de Algarve en hoe leuk is het dan om met z'n allen het Portugese glas te heffen, onder dezelfde zon als die bij ons schijnt. Dit alles op maar viereneenhalf uur rijden vanaf onze voordeur.
 
"Als je maar niet denkt dat ik je beste vriend wordt" liet hij mij destijds na een huwelijk van bijna vijfentwintig jaar weten en dat, kon ik hem niet eens kwalijk nemen. We gingen onze eigen weg, maar we namen ons wel één ding voor... "de zorg voor en het welzijn van ons kind zou altijd ons hoogste goed blijven". 
 
En nu, precies zeven jaar na dato, zijn René en ik onderweg! Naar mijn ex en zijn geliefde én onze prachtige dochter die altijd kan terugvallen op twee gelukkige ouders. Als échte liefde overwint is blijkbaar alles mogelijk. Zelfs vriendjes worden!
 
Bem vindo a Portugal!