6. mei, 2017

Waar blijft de tijd?


"Mam, het lijkt wel of de tijd steeds sneller gaat!". Op de app mijn dochter die tot deze conclusie kwam naar aanleiding van werk, bezigheden, een overvolle agenda en dagen die meer dan 24 uur zouden kunnen vullen. Ze zegt dat ze de dagen telt totdat ze hier is en onder moeder's vleugels even bij kan komen.

 
En ik moet haar gelijk geven "de tijd vliegt voorbij!". Precies drie jaar geleden zette ik mijn eerste stappen hier op 'Magic Mountain' en het was om precies te zijn op 9 augustus 2015 dat ik in mijn eerste blog aankondigde, dat ik het besluit had genomen om mijn baan op te zeggen en voor de liefde te kiezen in Zuid-Spanje.
 
Trouw heb ik jullie sindsdien deelgenoot gemaakt van mijn leven, belevenissen, ervaringen en dat wat mij van week tot week bezig hield. "Je houdt ons wel op de hoogte hè, als je daar eenmaal zit?!" zeiden familie en vrienden toen ik vertrok.
 
En aan die belofte heb ik mij gehouden. De komende maanden echter wel met een andere regelmaat. Ik ben druk met de retreats en concentreer me dus even op andere zaken. Als ik zin en tijd heb, klim ik weer in de pen. We keep in 'tutsjjjjj'!
 
Hasta luego