29. apr, 2017

De drukste zomer ooit?

Het is weer even raak wat 'waterlanders' betreft. Ik noem het 'waterlanders' want als het hier in de bergen regent, dan huilt de hemel echt. De doorgaans onberispelijk blauwe lucht verandert dan in een trieste grauwe massa waar liters water uit neer daalt en waarbij in dit geval de wind ook van zich laat horen. Maar we zijn blij. Het moest! De olijfbomen staan droog, het land schreeuwt om water en ook de reservoirs moeten nodig worden aangevuld voor de ongetwijfeld lange warme zomer die wacht. 

 
Ondertussen heb ik even de tijd om thuis van alles te doen. Volgende week weer een nieuwe gast die lekker op 'retreat' komt en ondertussen dendert het 'Your Heart on a Mission' treintje voort. Een leuke 'Andalucia Friends Retreat' zit in de planning en een paar dagen geleden kreeg ik bericht dat ik een interview mag doen voor een groot landelijk vrouwenblad. Heel spannend, want nadere details ontbreken nog. De 'terror zwaluw' uit mijn blog van een paar weken geleden is ook nog steeds actief. Loerend op dat ene plekje waar hij zijn nestje wil bouwen (binnen!) verplaatst hij zich rond het huis op zoek naar een open deur of raam. Zijn doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig en is symbolisch geworden voor wat ik zelf altijd rond predik. Namelijk, "Als je iets echt heel graag wil, ga er dan voor! Laat niets je weerhouden van het uitvoeren van je droom, wens of plan waar jij je ziel en zaligheid in kwijt kan en wil." 
 
Hier in Spanje is men er in ieder geval klaar voor. Ze zeggen dat het 'de drukste zomer ooit' gaat worden. Of dat voor mij ook geldt? We gaan het zien...
 
Saludos!