14. jan, 2017

Explosie

Terwijl ik al drie keer ben opgestaan om te gaan douchen, het huis inclusief mezelf eruit zien als een slagveld en de poes klagend voor het raam staat te miauwen omdat ze honger heeft, ben ik in de ban van mijn 'new born baby'. De honden zijn van slag en de man van wie ik houd zei onlangs "...als iemand vraagt waar ik woon, zeg dan maar aan het eind van de gang links".

 
Want wat is er aan de hand? Ik ben namelijk getroffen door een virus. Een virus dat maakt dat mijn hoofd op ontploffen staat en ik momenteel niets anders kan en wil dan schrijven. Het moet er gewoon uit. Creativiteit die te lang opgesloten heeft gezeten en nu met de kracht van een explosie naar buiten is gekomen. 'De buik van Doutzen', waar ik vorige week over schreef, moet dus nog even wachten en of het hier aan de Costa del Sol regent of prachtig weer is, kan me momenteel eigenlijk ook niet zoveel schelen. De nieuwe website moet als een baby 'gevoed' worden.
 
Meer dan twee vierkante meter oppervlakte en een goede nachtrust heb ik hiervoor niet nodig. Of ik de mensheid verveel met mijn epistels? Geen idee. Het feit dat je op sommige momenten, in tegenstelling tot in het dagelijks leven, mensen en/of bedrijven met één klik van je tijdlijn kunt verwijderen, vind ik zelf heel prettig. Dus schroom vooral niet als je m.b.t. ondergetekende op enig moment dezelfde behoefte mocht voelen.
 
Tot die tijd blijven we elkaar hier gewoon ontmoeten en wie weet binnenkort ook in real life, want de 'Summer Retreats' staan online!
 
See you zoen!
 
www.yourheartonamission.com