7. jan, 2017

De buik van Doutzen

Mijn vakantie zit erop! Een Spaanse vakantie van bijna twee weken hier in eigen huis, na een hectische decembermaand die ik voor een groot gedeelte in Nederland doorbracht. De weegschaal spreekt boekdelen, zo ook mijn conditie en de neiging om losse kleren aan te trekken, zegt dus meer over mijn fysieke toestand dan over het huidige modebeeld. 

Mijn favoriete boek 'Broodbuik' ben ik trouwens al een paar maanden niet meer tegen gekomen en vanmorgen zag ik dat de zolen van mijn sportschoenen zodanig zijn uitgedroogd, dat op teenslippers de crosswalker bestijgen, waarschijnlijk het enige alternatief is. Neeeee, ik ga het niet hebben over 'goede voornemens'! Daarvan is sowieso al bewezen dat die gedoemd zijn te mislukken in de eerste week van februari. Een betere stok achter de deur is voor mij 'de buik van Doutzen'.
 
Voor wie niet weet wie 'Doutzen' is, even googelen op 'buik Doutzen Kroes' en je weet alles. Nou ja alles...? Wat je nog niet weet is, dat ik naar aanleiding van een foto van deze mooie dame haar strakke buik, een vriendin heb beloofd om over vijf maanden een foto te sturen van die van mij. Wat zei ik? 'Stok achter de deur'? Voor mij voelt het alsof een heel leger op de deur staat te rammen! Anyway, hoe dit afloopt zal ik je verder besparen. Tenzij... , ik in de tussentijd uitermate geschikt ben gebleken voor militaire dienst.
 
Proost!