17. dec, 2016

A change is gonna come

Na twee intensieve weken in Nederland, waarin van alles geregeld moest worden, ben ik voor een paar dagen terug in Spanje (een paar dagen maar, want kerst vieren we met z'n allen in Nederland). Een vrolijk weerzien met de honden, een overdaad aan frisse, schone lucht en vooral de rust die mij bij terugkomst als een warme deken omarmde, maakten dat ik direct kon omschakelen naar de "ik ben weer thuis!" modus. 

 
Een fikse verkoudheid krijgt hier de kans om mijn lichaam te verlaten en de momenten die ik in de zon door breng, voelen als een lange vakantie na een jaar hard werken. Vijf dagen op mezelf en tijd om rustig na te denken over alles wat ik in 2017 wil ondernemen. Met nadruk op het woord 'ondernemen', want zakelijk gezien borrelt er van alles!
 
Maar eerst nemen we over twee weken afscheid van 2016. 'Een overgangsjaar' noemde ik het in januari en dat werd het ook. Veel veranderingen vonden er plaats in ons leven en een nieuw tijdperk klopt nu op de deur. 'Heart on a Mission 2.0' noem ik het zelf. Wat dat inhoudt lees je over een tijdje op deze pagina. Soms kabbelt het leven voort en soms geef je er zelf een flinke zwieper aan. Ik kies wederom voor dat laatste!
 
Zoals Sam Cooke ooit zong..."A change is gonna come".