17. sep, 2016

Viva Holanda!

Sinds anderhalve week ben ik op (werk) vakantie in Nederland. De dagen vliegen om en hoe lang ik hier ook ben, het is altijd te kort, want een dag heeft nog steeds maar 24 uur, terwijl ik er 48 zou kunnen vullen!

De afgelopen week vroegen mensen mij of ik het wel leuk vind in Nederland en het antwoord luidt een volmondig "ja"! Vergelijk het zelf maar eens met een vakantie die je boekt naar een bestemming waar je al sinds je jeugd naar toe gaat, waar je heel veel mensen kent, waar je overal de weg weet en waar je, zodra je je koffer neer zet, het gevoel hebt van 'thuis komen'. Waar je niet persé naar toe gaat voor het mooie weer (overigens fijn dat dat wel zo was!) waar het heel gezellig is, maar... waar je ook na een tijdje verlangt om weer naar huis te gaan. Zoiets dus!

Nu heb ik nog twee dagen en dan zit het  er op. Geen idee wanneer ik weer terug kom, maar dit weekend vier ik nog even mijn Nederlandse leven. Dus op naar de supermarkt voor (hoe cliché) een zak drop en een pond oude kaas en daarna door naar mijn dochter in Amsterdam voor een laatste kus.

Viva Holanda!