28. mei, 2016

Tijd voor een metamorfose!

Soms is het tijd voor een opfrisbeurt. Je kent misschien wel het gevoel? Een blik in de spiegel leert je dat het tijd is voor wat anders. Hoe of wat weet je nog niet precies, alleen de gedachte dat je het 'anders' wil.

Dat gevoel heb ik nu. 'De spiegel' waar ik in kijk, is in dit geval mijn website. Ruim acht maanden geleden, geboren op een zondagochtend. De dag dat ik jullie  deelgenoot maakte van mijn eerste blog. Nog steeds schrijf ik mijn belevenissen, hersenspinsels en andere zaken met veel plezier op, mede gestimuleerd door jullie leuke reacties op deze pennevruchten. Maar ik wil het 'anders'!

Dus, met de zon in het hoofd en veel energie ga ik aan de slag en laat ik een verfrissende wind waaien over alle websitepagina's om over een tijdje terug te keren in een nieuw jasje. Mochten jullie tips hebben of onderwerpen waar je meer over wilt lezen, schroom niet en laat het me weten.

Geniet lekker van de zomer, waar je je ook mag bevinden. En vergeet niet "Live with no regrets and love with no limits!"

I'll be back zoennn!

xx