30. apr, 2016

Kom je een keer logeren?

Heb jij dat ook? Je kijkt soms naar een foto en je kunt je tot bijna op de minuut herinneren wanneer hij is gemaakt. Ik heb dat als ik naar deze foto kijk. Op een paar dagen na precies twee jaar geleden genomen, in de grot hier op het land. "Kom je een keer logeren"? vroeg hij. Dit nadat we ruim een maand iedere dag aan de telefoon hingen.

We hadden elkaar in 2013 een paar keer kort ontmoet in Nederland, maar steeds scheidden onze wegen zich weer voor langere tijd. Tot het moment dat hij belde, bleef bellen en ik uiteindelijk op uitnodiging in mei 2014 in het vliegtuig stapte. 'Man and destination unknown' want zo voelde het echt! Vijf dagen bleef ik, maar iets in mij zei dat dit wel eens mijn 'thuis' zou kunnen worden. 

En nu zijn we ineens twee jaar verder. Zowel rots, grot én man nog steeds in beeld. Mijn tandenborstel staat full time in Spanje en 'the unknown destination' van toen is inmiddels helemaal bekend terrein. Zo zie je maar, soms moet je gewoon gaan, doen en je verder niets afvragen. De weg wijst zich vanzelf...

Fijn weekend!

xx