6. mrt, 2016

Minivakantie Malaga

Regelmatig loop ik hier rond met een vakantiegevoel. Zodra de zon zich laat zien, is de temperatuur meer dan aangenaam en zitten de terrassen vol. Zo ook drie weken geleden in Malaga. Twee vriendinnen waren over uit Nederland en voordat zij het het leven in de campo zouden gaan ervaren, brachten we een paar dagen door in de stad. In een schattig straatje midden in het centrum vlakbij 'Plaza de la Merced', logeerden we naast hotel 'Casa de las Mercedes' van Sander Klomp en zijn vrouw Maria in een van hun knusse appartementen. Een absolute aanrader! Alles op loopafstand, gelegen in een stukje Malaga dat ik persoonlijk het gezelligst vind.

De stappentellers op de mobiele telefoons van mijn vriendinnen maakten overuren en kilometers werden gevreten. Net als de tapas en overige maaltijden, die werden weggespoeld met overheerlijke Spaanse wijnen. Malaga is leuk! Dat wist ik al en het werd in deze minivakantie nogmaals bevestigd.

Bij thuiskomst zat ik te denken... "Een aantal dagen in Malaga bij Sander en daarna logeren bij ons in de campo" wellicht de perfecte combi voor velen? Toch maar eens serieus nadenken over een eigen Bed and Breakfast!

Ik houd jullie op de hoogte!