28. feb, 2016

De Wet van Aantrekking

Het is al wat jaren geleden dat ik mijn eerste 'visionboard' maakte. En het bleef niet bij één bord. Het Universum werd een soort 'Wehkamp bestelgids' zeg maar. Ik had er namelijk ooit over gelezen en  besloot er helemaal voor te gaan; The Law of Attraction' d.m.v. een visionboard. Tijdens regenachtige weekenden trok ik mij terug met stapels tijdschriften en knipte en plakte ik dat het een lieve lust was. Foto's van een leven onder de zon, dieren, een soulmate, de natuur, het kwam allemaal aan bod. Nog belangrijker was het gevoel dat ik kreeg als ik naar de foto's keek. Een blij gevoel alsof het er allemaal al was... In de tussentijd leefde ik mijn leven, met alle ups en en ook zeker downs die daar bij hoorden.

En nu zit ik hier. Op een berg in Spanje met het hetzelfde blije gevoel als toen ik naar mijn visionboards keek. Vrijwel alle 'bestellingen' zijn (bijna eng nauw) keurig bezorgd en van de 'Wehkamp' nog geen rekening ontvangen. Hoe leuk is dat?! Ik denk dat zolang je je maar niet drukt maakt over hoe en wanneer een de order wordt afgeleverd, alles mogelijk is.

Dus wat heb je nodig? Een paar tijdschriften, weten wat je wil, vertrouwen dat het komt en (het allerbelangrijkste) de bereidheid om te ontvangen! Ik zou zeggen "wie niet plakt die niet wint..."

Thank you Universe!