Laatste nieuws

12. jan, 2017

Het 'zusje van..' is nu ook online!

www.yourheartonamission.com

Like, share, follow!

6. jan, 2017

"It's a girl!"

27 jaar geleden hoorde ik deze woorden toen mijn prachtige dochter geboren werd en 'het feest' kon beginnen. Letterlijk en figuurlijk want een feest was het. Soms een feest dat door ging tot in de nachtelijke uren (van 'zullen we ooit weer normaal slapen' tot 'hoe laat komt ze thuis?') en andere keren 'feest' omdat er weer een mijlpaal was bereikt ('van de eerste stapjes tot het behalen van haar Mastercertificate in Psychology).

En dan nu weer een geboorte! De geboorte van een nieuwe pagina op Facebook en een website die nog onder constructie is, maar ook snel het daglicht zal zien. 'Heart on a Mission' heeft dus een zusje. Iets compleet anders dan wat jullie hier van mij gewend zijn, maar waar ik ook mijn ziel en zaligheid in kwijt kan. Een leven op teenslippers onder de zon is heerlijk, maar een ziel die geinspireerd wordt door positiviteit, omringd wordt door optimisme, gevoed wordt door humor en ondergedompeld wordt in liefde is misschien wel nog meer waard.

Daarom speciaal voor 'all women in the world' een nieuwe pagina en ze heet 'Your Heart on a Mission'. Inderdaad 'ZE' want zeg nou zelf, soms is het gewoon leuker met allemaal vrouwen bij elkaar. Neem maar een kijkje en laat je iedere dag verrassen. Welkom in onze nieuwe community!

 

27. aug, 2016

Terwijl de zomer hier nog door dendert, beschouw ik mijn vakantie als voorbij. Precies drie maanden geleden laste ik een zomerstop in en een blik op de kalender doet mij besluiten om die pauze per nu op te heffen. Ik heb zin om weer te schrijven en blog er vanaf volgend weekend weer vrolijk op los. Mijn website heeft in de tussentijd een nieuw jasje gekregen en zal nog verder uitbreiden.

Maar hoe is het met jullie? "Time flies when you're having fun" zeggen ze en ik hoop dat die 'fun' in jullie persoonlijk leven in ieder geval wél aan de orde is, want als ik kijk naar wat er in de wereld allemaal gebeurt heb ik dagelijks aan twee zakjes tissues niet genoeg. Om te janken vind ik het, wat mensen elkaar allemaal aan doen!

Daarom dames en heren, "create your own sunshine" en als de échte zon ons daar ook nog een beetje bij helpt komt het misschien ooit nog een keer goed!